Macam Mana Nak Pastikan Anda Dapat Pulangan Yang Postif Melalui Iklan FBads?

Sibuk? Share dulu artikel ini:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Saya percaya, sebagai peniaga online, bila kita buat iklan guna FBads, kita mesti nakkan keuntungan.

Kalau tak, buat apa nak susah payah setting iklan dan keluar duit kan?

Tapi, soalnya…

Macam mana nak pastikan kita berjaya dapat keuntungan melalui iklan FBads?

Jadi, kali ni, saya nak bongkarkan rahsia untuk buat iklan FBads yang boleh “MENGGEMUKKAN POKET”bisnes anda.

Dalam video ni, saya tunjukkan cara untuk check samada iklan yang anda buat tu mendatangkan keuntungan atau kerugian.

Bukan tu je, saya juga share tentang apa yang perlu anda buat jika iklan tak mendatangkan pulangan yang positif (Baca: rugi)

Oh ya… Sebelum tonton video ni, sila ambil kertas dan pen, sebab anda kena catit nota.

Apa yang saya bakal dedahkan dalam video ni, penting untuk bisnes anda.

Bantu saya share artikel ni boleh? Sebaik-baik manusia adalah mereka yang menyebarkan manfaat... 😉

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Artikel lain yang anda perlu baca: