Cara Pilih Targeting Dan Interest FB Ads Yang Berkesan

Sibuk? Share dulu artikel ini:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

“Tuan, saya jual produk XXX, kalau buat ads, nak guna interest apa ya?”

Inilah soalan yang kerap saya terima dari tahun 2013 sehingga kini.

Disebabkan soalan ni agak hot, saya buat terus satu video khas untuk jawab soalan ni.

Dalam video ni, saya tunjukkan pada anda, macam mana nak tentukan targeting dan interest yang betul.

Kalau anda guna teknik ni, InsyaAllah, lepas ni ads anda akan kena pada orang yang tepat.

Dengan syarat, copywriting dan gambar yang anda guna pun menarik la.

Kalau targeting dan interest betul, tapi copywriting dan gambar tak menarik, ads ke laut juga.

Huhu…

Okay, saya tak nak cerita panjang, anda tonton je video ni.

Bantu saya share artikel ni boleh? Sebaik-baik manusia adalah mereka yang menyebarkan manfaat... 😉

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Artikel lain yang anda perlu baca: