PERHATIAN! Kepada usahawan online yang selalu tak ada idea nak tulis ayat iklan yang power untuk menarik minat bakal pelanggan.

Saya Nak Tunjukkan Pada Anda! Formula yang Paling Mudah dan Pantas untuk Tulis Ayat Iklan yang “POWER”.

Sebaik je tamat training ni, anda bakal ketahui seni tukar perkataan menjadi magnet yang menarik pelangan!
(walaupun anda bukan penulis, bahkan kalau anda bukan penulis lagi bagus)

Ini kisah Puan Ainul, beliau salah seorang usahwan yang amalkan formula ni…

Beliau buat kelas “career coaching”, melatih graduan untuk bina karier.

Sebelum ni, iklan puan Ainul ada masalah. PM tak banyak, like dan share pun sikit.

Lepas Puan Ainul amalkan formula yang saya kongsikan… Ini hasilnya:

Kelas Puan Ainul dapat sambutan untuk 3 bulan berterusan!

Page like naik +-2000!

Artikel di blog dapat share yang banyak!

Ini Pula kisah Puan Nadiah Abdah, beliau juga amalkan cara buat ayat iklan yang sama…

Puan Nadiah ni ejen produk kesihatan Jus Al-Kurma.

Puan Nadiah dah buat iklan untuk cari dropshipper.

Tapi, bila buat iklan tak ramai yang whatsapp.

Nak closing pun susah.

Lepas saya latih Puan Nadiah… Ini hasilnya:

“Saya berjaya close deal 11 sale dalam masa 3 hari…
Alhamdulillah, ada +-324 lagi pm yang perlu di follow up.”-Ben-

“Oh ya! Lupa pula nak kenalkan diri. Saya DANIAL ARIF… dan saya bukan sifu!”

Danial Arif

Dari Meja SOHO,

Apa khabar kawan? Bisnes sihat tak? =)

Buat anda yang belum kenal, nama saya Danial Arif.

Saya Paid Ads Manager di Bomstart Media Sdn Bhd (sebuah agensi yang buat servis pemasaran digital).

Saya uruskan FB ads & Google ads klien Bomstart Media. Saya juga melatih digital marketer junior di Bomstart Media.

Selain itu, saya pernah jadi Copywriter/Penulis Konten di FA Marketing (sebuah agensi pemsaran FB milik Tuan Firdaus Azizi) dari Julai 2016 – Januari 2019.

Saya berpengalaman dalam merancang strategi, uruskan, jalankan FB Ads dan tulis ayat iklan.

Hampir setiap hari saya bergelumang dengan FB Ads dan saya dah biasa buat FB Ads sejak tahun 2013!

Maksudnya, bidang iklan (khususnya FB Ads) ni memang MAKANAN saya.

Orang kata kalau nak belajar apa-apa ilmu, biarlah belajar dengan orang yang memang amalkan ilmu tu.

Bukan yang hanya sekadar mengajar je, tapi tak amalkan pun ilmu yang diajar tu.

Setuju kan? 😉

Saya pernah uruskan kempen pemasaran untuk niche-niche berikut:

  • Fesyen lelaki
  • Fesyen muslimah
  • Produk herba kesihatan
  • Servis aircond
  • Produk Supplement Berpantang
  • Pakej Umrah dan Travel
  • Produk FMCG

Saya juga ada bisnes E-Commerce niche barang bayi.

Dalam masa yang sama, saya juga dah latih lebih dari 1,324 usahawan online sejak tahun 2016.

Sepanjang pengalaman saya melatih para usahawan…

9 dari 10 Usahawan Stuck Dengan Bisnes!

  • Tak ada idea... Stuck dekat 1 jam tenung je skrin
  • Type padam, type padam tapi idea masih tak keluar-keluar
  • Iklan hambar... dapat like je, comment,pm dan whatsapp tak banyak pun
  • Disebabkan iklan hambar, FB pun cas harga tinggi pada iklan anda

Ramai yang ingat saya pakar dan memang berbakat untuk menulis.

Tapi… apa yang tak ramai tau…

Tahun pertama saya buat bisnes online, saya pun ada masalah yang sama. ='(

Saya nak cerita sikit.

Saya dah spend 3 tahun cari cara yang ringkas untuk buat ayat iklan yang berpengaruh.

Macam mana nak buat pelanggan tak sabar-sabar nak membeli?

Saya pergi macam-macam kelas…

Saya beli video panduan dan buku-buku dari pakar pemasaran mat saleh di US…

…dan saya study semua iklan-iklan yang saya nampak bagus.

Nak tau? Usaha 3 tahun tu berbabaloi-baloi.

Saya berjaya dapatkan ramai pelanggan dan tingkatkan jualan…

Ini screenshot whatsapp saya…

Saya faham perasaan usahawan yang berjuang untuk naikkan jualan.

Mesti anda kecewa bila spend banyak, tapi jualan masih sejuk beku. ='(

Ramai yang ingat mereka tak ada bakat untuk tulis ayat iklan.

Sebenarnya, anda bukan tak ada bakat untuk menulis ayat iklan.

Tapi… iklan anda tak berkesan sebab anda masih gunakan cara lama.

Atau… anda tak tau cara yang betul untuk buat ayat iklan.

“Jadi… Macam mana saya nak buat ayat iklan yang berpengaruh?”

Ada 2 cara:

Cara #1: Upah copywriter untuk buatkan ayat iklan anda 

Ya, anda boleh upah copywriter untuk tuliskan ayat iklan anda. Tapi…

…biasanya upah untuk tulis 1 ayat iklan adalah RM 200-RM 300!

…dan anda kena tahu, itu masih belum menjamin keberkesanan iklan anda!

Kalau nasib anda tak baik, anda mungkin tersilap upah “SCAMMER”.

Lagi banyak anda rugi.

Sebab itu saya sarankan anda guna cara #2 ni.

Cara #2: Belajar sendiri dari online training

Saya suka cara #2 ni!

Bahkan, saya sendiri dah spend 4 angka untuk kelas dan online training.

Saya banyak belajar dari pakar ayat iklan dari US melalui kelas online.

…yang bestnya saya tak perlu langgar dinding.

Pengalaman bertahun-tahun dari pakar, saya dapat kuasai dalam masa beberapa hari je!

Online training biasanya, tunjuk step-by-step.

Kalau tak faham, boleh terus tanya.

Tak perlu risau ketinggalan, anda boleh ulang tengok, rewind bila-bila masa yang anda nak.

Anda boleh belajar bila-bila je, ikut kesesuaian masa anda!

“Tapi… Saya tak ada bakat menulis. Saya tak kreatif untuk menulis.”
2 berita baik untuk anda!
1. Anda tak perlukan bakat menulis dan kreativiti untuk buat ayat iklan.

Menulis ayat iklan tak sama macam tulis novel, cerita atau cerpen.

Ayat yang simple pun boleh jadi “POWER”.

…dengan syarat anda faham psikologi pelanggan anda.

…dengan syarat anda faham prinsip asas iklan yang betul.

2. Saya nak kongsikan teknik tulis ayat iklan khas untuk newbies

Saya ambil masa 3 tahun untuk kaji dan temui formula ini…

…dan saya nak share pengalaman copywriting saya dalam satu sesi online training…

Online Training

Step-by-step dari A-Z… Cara Tulis Ayat Iklan yang “POWER”! 

Inilah    cara ringkas dan cepat    untuk tulis ayat iklan yang boleh MENCAIRKAN hati bakal pelanggan anda.
(Sesuai untuk newbies, anda tak perlu ada bakat menulis untuk follow method ni)

Bab 1: Mindset dan Prinsip Asas
(14 minit 59 saat)

Asas ini sangat penting. Tanpa asas yang betul, anda ibarat cuba untuk selesaikan masalah matematik tambahan… sedangkan anda tak faham asas matematik tambah dan tolak

  • Prinsip asas untuk hasilkan ayat iklan yang berpengaruh
  • Pantang terlarang ketika tulis ayat iklan

Dalam bab 1, anda bakal faham perkara asas tapi penting untuk buat ayat iklan yang efektif

Bab 2 : Spy Bakal Pelanggan Anda

(12 minit 52 saat)

  • Teknik kajian untuk baca apa yang bermain di minda bakal pelanggan.
  • 6 lubuk untuk curi idea ayat iklan secara halal
  • Membantu anda untuk memahami psikologi, masalah dan kehendak bakal pelanggan anda secara mendalam
  • Supaya anda dapat buat ayat iklan yang boleh memukau prospek anda

Nanti, lepas anda kuasai skill dalam bab 2 ni, anda tahu apakah rahsia untuk tukarkan iklan anda menjadi mesin penjana wang.

Bab 3 : Product Knowledge

(17 minit 09 saat)
  • Cara untuk pengaruhi pelanggan untuk pilih produk anda… dan bukan pesaing anda.
  • Macam mana nak jadikan manfaat dan ciri-ciri produk sebagai faktor yang merangsang nafsu membeli bakal pelanggan.

Lepas tamat bab 3 nanti, anda bakal tahu cara yang betul untuk tulis dan sampaikan masej tentang produk anda pada pelanggan

….dan macam mana nak sentuh emosi bakal pelanggan anda, supaya mereka cair dan terpengaruh dengan iklan anda.

Bab 4 : Rangka Pertama Copywriting
(9 minit 6 saat)
  • Cara yang simple untuk mula tulis perkataan yang pertama
  • Bantu anda untuk menulis ayat iklan dengan mudah tanpa perlu buang masa “type padam, type padam” banyak kali.
  • Anda juga bakal didedahkan dengan suis rahsia yang perlu anda petik untuk buat bakal pelanggan rasa teruja dengan produk/servis anda

Dalam bab 4, anda bakal belajar rahsia teknik psikologi yang berpengaruh.

Bab 5 : Rangka Kedua Copywriting
(10 minit 35 saat)
  • Cara nak tajamkan lagi senjata iklan anda supaya iklan anda berjaya tembus ke dalam hati bakal pelanggan.
  • Buat bakal pelanggan anda rasa tertarik untuk baca tawaran anda sampai habis.
  • Bila mereka baca iklan anda sampai habis, insyaAllah peluang untuk anda tarik mereka untuk membeli lagi besar.

Lepas habis bab 5, anda akan kuasai skil-skil penting untuk “Pukau Pelanggan” anda.

Bab 6 : Struktur Copywriting
(28 minit 7 saat)
  • Formula A-Z untuk tulis ayat iklan yang simple dan santai… Tapi PADU!
  • Cara tulis headline simple tapi power!
  • Offer yang menarik minat bakal pelanggan untuk membeli dengan segera
  • Rahsia CTA yang buatkan bakal pelanggan bertindak

Sebaik je tamat bab 6, anda sudah tau cara untuk buat ayat iklan penuh. (Tanpa perlu ada bakat penulisan)

Bukan tu je… Saya nak bagi 4 lagi bonus yang boleh

 “Turbo Charge”

Bisnes Online Anda

Bonus #1 :

(Nilai 30.00 FREE)

  • Membantu anda memahami bagaimana bakal pelanggan berfikir dan buat keputusan pembelian
  • Penulisan copywriting berpengaruh guna teknik psikologi minda
  • Supaya anda tau macam mana nak lembutkan hati bakal pelanggan dan rasa tak sabar nak membeli

Bonus #2 :

(Nilai 50.00 FREE)

  • Kalau anda tak faham, anda boleh tanya terus dalam support group
  • Saya akan pandu anda untuk fahamkan, supaya anda tak tertinggal dan terkapai-kapai
  • Anda boleh mohon saya untuk semak ayat iklan anda.
  • Saya akan buat pemerhatian dan semakan, samada apa yang anda buat tu betul atau salah.

Bonus #3 :

(Nilai 15.00 FREE)

  • Senarai semak perkara yang anda perlu wajib tahu tentang bakal pelanggan sebelum buat ayat iklan
  • Membantu anda untuk memahami masalah dan kehendak bakal pelanggan anda
  • Supaya anda tahu apa ayat yang power untuk tulis dalam ayat iklan!

Bonus #4 :

(Nilai 10.00 FREE)

  • Senarai semak perkara yang perlu anda tahu tentang produk
  • Membantu anda untuk memahami kelebihan produk anda dan tau macam mana nak buat ayat iklan yang menyentuh emosi
  • Supaya anda tahu teknik untuk buatkan bakal pelanggan pilih produk anda dan bukan pesaing anda.

Bonus #5 :

(Nilai 30.00 FREE)

  • 7 langkah mudah untuk close sale
  • Lepas amalkan 7 langkah ni, anda boleh buat pelanggan beli produk anda tanpa perlu guna skrip yang panjang berjela
  • InsyaAllah, anda boleh tingkatkan jualan anda bulan ini

Bonus #6 :

(Nilai 50.00 FREE)

  • Skrip untuk close sale (Dari A-Z)
  • Anda hanya perlu copy paste dan sesuaikan mengikut bisnes anda
  • Tak perlu susah-susah nak fikir idea untuk tulis skrip close sale anda
Apa kata usahawan lain tentang Copy Master?

- Shufi Shamsudin

Sebelum ni kalau buat copywriting ikut dan je. memang takde struktur yg proper.

Pastu…masalah besar selalunya tak tahu macam mana nak kaitkan emosi dalam cw tu.

Tapi bila tuan kenalkan pasal mashlow’s law tu, baru rasa mudah faham macm mana nak kaitkan copywriting dgn emosi.

- Norlizam Ali

Sebelum join CM 2.0 sy mmg tak ada asas buat Copy Writing, selepas join, alhamdulillah..dah semakin boleh mmbuat CW.

Yg sy suka CM 2.0 ni kaedah pengajarannya, sgt jujur dan sesuai sgt dgn yg mmg tiada asas Copywriting.

- Fuad Ahmad

Alhamdulillah mudah untuk sy cari point2 yang menyentuh emosi suspek. Saya suka dengan teknik tuan yg menyeluruh. Sesi praktikal pun sgt membantu utk memahami teknik tuan.

- Hamid Addin (Sifu copywriting)

Memang sarat dengan ilmu! Tak payah orang nak pening fahamkan bahasa dan istilah drpd kitab sains. Newbie pun boleh faham dengan mudah. Video last perfect. Bonus tu yang tak tahan tu.

“Hmm… Tapi saya takut nanti tak dapat kaitkan apa yang saya belajar dengan produk/servis saya.”

  3 berita baik untuk anda!  

  • Setiap modul ada sesi praktikal, anda boleh buat dan minta saya semak hasil kerja anda
  • Saya ada bagi 3 contoh ayat iklan supaya anda lebih jelas, 3 contoh ni adalah bisnes yang berbeza.
  • Dalam support group, anda boleh tanya terus kalau ada yang tak faham
“Betul ke Copy Master ni sesuai untuk saya?”
  Jawab soalan dibawah:  

Soalan #1: Anda nak dapatkan lebih ramai pelanggan dan naikkan jualan?

Soalan #2: Pelanggan pernah complain harga mahal… dan bandingkan dengan pesaing/jenama lain? S
Soalan #3: Selalu blur dan tak ada idea nak tulis ayat iklan?
Soalan #4: Ada masalah iklan? Dah buat iklan, tapi like je banyak? PM dan comment tak banyak?

Sekiranya anda menjawab “ya” untuk soalan diatas… Copy Master “PERFECT” untuk anda!

AMARAN! Copy Master tak sesuai untuk usahawan berikut:

  • Mahu ilmu yang seksi, fancy dan advance tahap gaban
  • Dah level sifu, pejam mata pun boleh buat copywriting
  • Nak shortcut untuk berjaya tapi malas nak take action
  • Nak belajar FBads (video ni hanya tentang copywriting dan strategi iklan)
Join sekarang dan anda akan dapat semua ni:
13 video training (Jumlah durasi: 92 minit 45 saat)
BONUS #1 Video Hypnotic Copywriting (Nilai 30.00 FREE)
BONUS #2 Support Group (Nilai 50.00 FREE)
BONUS #3 Cheatsheet Profail Suspek (Nilai 15.00 FREE)
BONUS #4 Cheatsheet Profail Produk (Nilai 10.00 FREE)
BONUS #5 NLP for Closing Sale (Nilai 30.00 FREE)
BONUS #6 Skrip Closing Sale Whatsapp
NANTI DULU! Ada 1 lagi bonus saya nak tambah!
BONUS #7 :  Lifetime Update (Nilai 500.00 FREE)
Dengan pelaburan sekali seumur hidup, jika ada video update yang terbaru, anda akan dapat secara percuma.
Selain tu, dari masa ke semasa saya akan buat sesi live untuk kongsikan strategi, case study dan penemuan-penemuan terbaru.
Jadi, jimat duit dan dapat belajar ilmu copywriting dari saya selagi mana saya masih hidup. InsyaAllah.
…dan ini jaminan dari saya, 1001% Bebas Upsell!

Saya bukan macam segelintir sifu tu… Ajar 30% je, nak tau lebih kena join kelas advance.

Macam saya cakap, saya bukan sifu. Saya juga usahawan online macam anda. Saya faham perit jerih anda berjuang untuk naikkan jualan.

Saya nak bantu anda untuk buat iklan yang betul-betul power. Sebab tu saya nak beri 101% pada anda

  • Tiada upsell, saya kongsikan 101%
  • Saya memang tak ada kelas penulisan ayat iklan yang advance untuk saya upsell
  • 80% praktikal, hanya 20% teori
  • Anda diberikan action plan (cara untuk apply apa yang anda pelajari pada bisnes anda)
Berapa yang anda perlu laburkan untuk belajar cara mudah buat ayat iklan yang berkesan ni?
Yuran asal adalah: 100.00

Tapi… untuk 500 103 peserta pertama , saya bagi diskaun 35%

65.00 SAHAJA!

Kuota promosi ni tinggal kurang dari 103 peserta je. Lepas kuota habis, harga akan dinaikkan.
Promosi ni akan tamat bila-bila masa je!

“Saya nak sertai Copy Master 2.0 sekarang!”

Terima kasih sebab berminat, sila klik butang “ kuning ” di bawah.

Lepas klik nanti, anda akan dibawa ke page borang pendaftaran.

Apabila proses pendaftaran selesai, anda akan terima email cara untuk akses masuk ke kelas Copy Master 2.0.

Notis Privasi  Penafian  |  Affiliate
© Hak Cipta Terpelihara 2019 – Web ini dibina oleh Danial Arif