BUKU FIZIKAL (BUKAN EBOOK)

PENDEDAHAN: SAYA TUNJUKKAN STRATEGI, CARA & TAKTIK PEMASARAN YANG EVERGREEN & TERBUKTI SENTIASA BERKESAN... UNTUK 2X-5X JUALAN BISNES ANDA!

(BUKU INI KHAS UNTUK ANDA YANG STUCK, MAKIN KELIRU & MAKIN SERABUT AKIBAT BANYAK SANGAT BELAJAR TEKNIK MARKETING YANG BUKAN-BUKAN)

LEBIH DARI 473 NASKHAH TERJUAL DALAM MASA 4 JAM LEPAS DITERBITKAN!

3 penulis, 3 BuKU, lebih 9 tahun PENGALAMAN~!

PENULIS #1: DANIAL ARIF

Danial Arif Ini Buku Copywriting

Siapa yang dah follow Danial Arif sejak 2016 mesti tahu, core kemahiran beliau sebenarnya adalah dalam bidang copywriting dan content marketing.

Beliau bukanlah pakar dalam bab teknikal ads. 😂

Tapi, kemahiran copywriting dan pembinaan konten la yang menjadikan ads-ads beliau buat dapat convert jadi JUALAN & PROFIT!

Inilah sebab utama beliau tulis buku “Ini Buku Copywriting”. Beliau nak kongsikan kunci utama macam mana nak buat iklan yang memukau, dengan cara hasilkan copywriting yang menarik! 🤩🗿

Danial Arif pernah berkhidmat sebagai marketer di dua buah agensi pemasaran digital.

Sekarang, beliau adalah usahawan ecommerce sepenuh masa.

PENULIS #2: FIRDHAUS MUNTAZAR

Firdhaus Muntazar Ini Buku Facebook Ads

Bab teknikal ads, serahkan pada Tuan Firdhaus Muntazar, beliau adalah pakar dalam bab teknikal ads.

Beliau ada lebih 10 tahun pengalaman dalam bidang pemasaran digital dan ecommerce. 

Beliau pernah jadi ketua untuk team digital marketing untuk Pizza Hut Ecommerce. Juga pernah berkhidmat sebagai marketer di syarikat besar seperti AIA & WOWSHOP.

Disebabkan pengalaman yang lama & luas dalam pemasaran digital & pengiklanan, beliau sangat mahir dalam menyusun strategi dan taktikal iklan. 

PENULIS #3: SYED GADDAFI

Syed Gaddafi Ini buku pemasaran

Syed Gaddafi, antara individu yang pakar dalam bab fundamental marketing. Beliau guide team beliau buat ads  hanya dengan berpegang pada asas marketing yang betul.

Platform dan media akan sentiasa bertambah. Dulu sekitar 204-2009 ramai fokus pada platform forum online untuk buat online marketing…

…kemudian masuk zaman ramai guna Fesbuk Ads… sekarang pula ada pula platform iklan baru iaitu TikTok Ads.

3-5 tahun ke depan, entah apa lagi MakNenek Ads & platforum pula yang akan muncul.

Tapi, kalau anda ada fundamental yang betul dalam marketing, keluarlah apa platform pun akan datang, marketing ada confirm akan berjaya, insyaAllah. 

Ilmu fundamental ni adalah evergreen dan sejak 100 tahun dulu lagi tidak pernah berubah.

TERHAD 1000 NASKHAH SAHAJA~!

buku belajar FB ads marketing dan copywriting

Terhad hanya 1000 naskhah sahaja untuk setiap cetakan. Jika stok habis, anda perlu tunggu 1-2 bulan untuk cetakan yang seterusnya. Sila klik butang KUNING dibawah untuk baca sinopsis/ringkasan topik semua buku ini.

Disclaimer: The information in this book is for educational purposes only. Result may vary and we cannot guarantee any result as this is not “get rich quick” scheme. RESULT is not typical. Yo may get some result or you may not. Result is depend on business nature, your action and level of knowledge and understanding.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Notis Privasi  Terma & Syarat Penafian 
© Hak Cipta Terpelihara 2021 – Web ini dibina oleh Danial Arif