Jadikan setiap sen pelaburan anda dalam kempen iklan memberikan pulangan lumayan

Hasilkan iklan yang lebih menguntungkan
Danial Arif

Salam 

Saya Danial Arif

Sudah lebih 10 tahun saya terlibat dalam internet marketing dan menghasilkan beribu ayat iklan.

Antara keluhan seller dan usahawan yang saya sering dengar adalah…

Apabila dikaji apa yang terjadi, ia bukanlah masalah pada setting ads atau hal-hal teknikal.

Sebaliknya, ia lebih kepada perkara asas iaitu copywriting.

Mereka telah melakukan 4 dosa besar dalam copywriting menyebabkan iklan mereka ke laut.

Kini saya tampilkan khas untuk anda yang masih tercari-cari panduan lengkap untuk menghasilkan copywriting yang berkesan.

Memperkenalkan… 

INI BUKU COPYWRITING

“Ini adalah handbook yang patut ada untuk setiap copywriter. Ia boleh jadi rujukan lengkap dan sesuai untuk copywriter yang ingin cari jalan keluar daripada kebuntuan”

Ali Hanafiah
- copywriter

Siapa yang patut baca buku ini?

Orang baru start biz online

Kebanyakan orang baru dah cuba macam-macam copywriting dan iklan tapi sales tak banyak. Melalui buku ini anda akan tahu macam mana buat iklan supaya boleh tarik lebih ramai prospek dan menghasilkan lebih banyak jualan.

Senior marketer

Buku ini mengandungi banyak “golden nugget” seperti flow copywriting yang proven dan case study yang real. Ia akan memberikan anda lebih banyak senjata untuk hasilkan copywriting yang lebih berkesan.

Copywriter yang nak tambah lagi knowledge

Kadang-kadang copywriter pun akan berdepan dengan fenomena burn out. Dalam buku ini terdapat banyak cara untuk dapatkan idea copywriting supaya anda boleh hasilkan lebih banyak copywriting menarik dan convert.

Ini adalah sebahagian feedback daripada mereka yang telah membacanya… 

Apa yang anda boleh dapat daripada buku ini?

Detail step by step menghasilkan ayat iklan yang berkesan

Ini bukannya buku informasi. Tapi ini adalah buku edukasi di mana anda diajarkan step by step secara detail tentang cara menghasilkan ayat iklan yang berkesan. Anda akan belajar sekecil-kecil perkara hinggalah sebesar-besar perkara. 

Contoh-contoh ayat iklan sebenar yang telah menghasilkan jualan jutaan RM

Buku ini dimuatkan dengan contoh-contoh ayat iklan sebenarnya yang pernah digunakan dalam kempen pemasaran dan berjaya menghasilkan jualan jutaan RM. Anda boleh ikuti template-template iklan yang telah disediakan, 

Teknik membuat orang berhenti untuk baca iklan anda sampai habis

Dalam buku ini juga dikongsikan cara berkesan membuat stopper supaya orang berhenti dan terus membaca iklan anda sampai habis. 

Teknik menulis info info produk yang berpengaruh

Anda juga didedahkan dengan cara penulisan info produk yang menyebabkan prospek rasa nak beli sangat produk atau servis anda.

Teknik tulis story testimoni

Buku ini dimuatkan dengan teknik penulisan testimoni yang berkesan untuk copywriting. Template juga disediakan. Anda hanya perlu isi tempat kosong dan sesuaikan dengan produk anda.

Tips-tips tambahan daripada copywriter yang sebenar

Anda juga dapat belajar tips-tips tambahan (golden nuggets) daripada copywriter yang sebenar. Tips-tips ini akan menambahkan lagi ilmu copywriting anda. 

Apa kata mereka yang sudah membacanya dan mengaplikasi teknik dan ilmu dalam buku ini

“Ini adalah hasil lepas 1 jam iklan saya dijalankan. Lead masuk menderu-deru. Saya aplikasikan sepenuhnya ilmu yang disampaikan dalam buku ini. Memang terbaik d an praktikal” Nama

Siapa penulis buku ini?

Kitab Strategi Sulit Ecommerce 400 unit terjual

Penulis buku ini adalah seorang yang “walk the talk”.

Danial Arif berpengalaman lebih 10 tahun dalam digital marketing dan masih lagi aktif hingga sekarang.

Pernah bekerjasama dengan brand besar seperti UITM, UPM, INSTITUT KOOPERASI MALAYSIA, BATERIKU, dan APLIKASI DIDI & FRIEND CLASSROOM.

Beliau juga berpengalaman bekerja dengan dua agensi pemasaran sebelum ini.

Apa yang terdapat dalam buku ini, adalah pengalaman berharga yang telah menghasilkan jualan jutaan ringgit melalui copywriting yang convert.

Kenapa anda wajib miliki buku ini sekarang?

Dapat mengelakkan 4 dosa besar yang sering dilakukan oleh copywriter

Anda akan tahu apakah 4 dosa besar yang sering dilakukan oleh copywriter yang menyebabkan iklan mereka tak berkesan. Dengan mengetahui 4 dosa besar ini anda boleh mengelakkannya. 

Dapatkan lebih banyak jualan dan keuntungan

Dalam buku ini disertakan 5 teknik untuk menajamkan copywriting yang memang praktikal dan proven. Dengan ilmu ini anda boleh menghasilkan iklan yang akan memberikan lebih banyak jualan dan keuntungan. 

[BELI SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT]
Jaminan wang dikembalikan

Sekiranya telah baca dan amalkan semua ilmu dalam buku ini, tetapi tidak mendatangkan sebarang hasil, anda boleh tuntut semula wang anda. Tiada sebarang risiko untuk anda.

P.s. Pelaburan yang anda keluarkan amatlah kecil berbanding dengan ilmu yang dimuatkan dalam buku kerana ini adalah ilmu yang telah menghasilkan jualan jutaan RM melalui copywriting.