Jadikan setiap KONTEN PRODUK, POST PROMOTE BISNES & ADS YANG ANDA RUN... BERTUKAR JADI 2X-5X JUALAN YANG LEBIH MENGUNTUNGKAN~!

Danial Arif

Salam 

Saya Danial Arif

Sudah lebih 10 tahun saya terlibat dalam digital marketing dan menghasilkan beribu-ribu iklan.

Antara keluhan usahawan (terutamanya yang buat bisnes online) yang saya sering dengar adalah…

Apabila dikaji apa yang terjadi, ia bukanlah masalah pada setting ads atau hal-hal teknikal.

Sebaliknya, ia lebih kepada perkara asas iaitu copywriting.

Mereka telah melakukan 4 dosa besar dalam copywriting menyebabkan iklan mereka ke laut.

Kini saya tampilkan khas untuk anda yang masih tercari-cari panduan lengkap untuk menghasilkan copywriting yang berkesan.

Memperkenalkan… 

INI BUKU COPYWRITING

“Ini adalah "KITAB" yang setiap usahawan, marketer & copywriter WAJIB ada. Ia boleh jadi rujukan lengkap dan sesuai dapatkan jalan keluar daripada kebuntuan dalam marketing”

Ali Hanafiah
- Usahawan kerjasimple.com

Siapa yang patut baca buku ini?

Usahwan baru mula bisnes online

baru_buat_bisnes_online_1_30

Kebanyakan orang baru dah cuba macam-macam copywriting dan iklan tapi sales tak banyak. Melalui buku ini anda akan tahu macam mana buat iklan supaya boleh tarik lebih ramai prospek dan buat lebih banyak jualan.

Senior marketer/Lead marketer

senior marketer belajar copywriting

Buku ini mengandungi banyak “golden nugget” seperti flow copywriting yang proven dan case study yang real. Ia akan memberikan anda lebih banyak senjata untuk tingkatkan kemahiran marketing anda.

Copywriter yang nak tambah lagi knowledge

Kadang-kadang copywriter pun akan berdepan dengan fenomena “WRITER’S BLOCK” & burn out. Dalam buku ini terdapat banyak cara untuk pastikan sentiasa ada idea copywriting… supaya anda boleh hasilkan lebih banyak copywriting menarik dan convert

Apa kata mereka yang sudah membacanya dan mengaplikasi teknik dan ilmu dalam buku ini

Apa yang anda boleh dapat daripada buku ini?

Detail step by step menghasilkan ayat iklan yang berkesan

Ini bukannya buku informasi. Tapi ini adalah buku edukasi di mana anda diajarkan step by step secara detail tentang cara menghasilkan ayat iklan yang berkesan. Anda akan belajar sekecil-kecil perkara hinggalah sebesar-besar perkara. 

Contoh-contoh ayat iklan sebenar yang telah menghasilkan jualan jutaan RM

Buku ini dimuatkan dengan contoh-contoh ayat iklan sebenarnya yang pernah digunakan dalam kempen pemasaran dan berjaya menghasilkan jualan jutaan RM. Anda boleh ikuti template-template iklan yang telah disediakan, 

Teknik membuat orang berhenti untuk baca iklan anda sampai habis

Dalam buku ini juga dikongsikan cara berkesan membuat stopper supaya orang berhenti dan terus membaca iklan anda sampai habis. 

Teknik menulis info info produk yang berpengaruh

Anda juga didedahkan dengan cara penulisan info produk yang menyebabkan prospek rasa nak beli sangat produk atau servis anda.

Teknik tulis story testimoni

Buku ini dimuatkan dengan teknik penulisan testimoni yang berkesan untuk copywriting. Template juga disediakan. Anda hanya perlu isi tempat kosong dan sesuaikan dengan produk anda.

Tips-tips tambahan daripada copywriter yang sebenar

Anda juga dapat belajar tips-tips tambahan (golden nuggets) daripada copywriter yang sebenar. Tips-tips ini akan menambahkan lagi ilmu copywriting anda. 

COPYWRITING POWER = LEBIH RAMAI PELANGGAN = SALES LEBIH BANYAK

“Ini adalah hasil lepas 1 jam iklan yang saya dijalankan. Lead wasap masuk menderu-deru. Cuba bayangkan kalau anda dapat leads masuk dengan banyak macam ni?”

Siapa penulis buku ini?

Danial Arif adalah seorang yang “walk the talk”.

Danial Arif berpengalaman lebih 10 tahun dalam digital marketing dan masih lagi aktif hingga sekarang.

Pernah bekerjasama dengan brand besar seperti UITM, UPM, INSTITUT KOOPERASI MALAYSIA, BATERIKU, dan APLIKASI DIDI & FRIEND CLASSROOM.

Beliau juga berpengalaman bekerja dengan dua agensi pemasaran sebelum ini.

Apa yang terdapat dalam buku ini, adalah pengalaman marketing dan iklan yang berjaya hasilkan jualan 6-7 angka melalui copywriting yang convert.

Kenapa anda wajib miliki buku ini sekarang?

Dapat mengelakkan 4 dosa besar yang sering dilakukan oleh copywriter

Anda akan tahu apakah 4 dosa besar yang sering dilakukan oleh copywriter yang menyebabkan iklan mereka tak berkesan. Dengan mengetahui 4 dosa besar ini anda boleh mengelakkannya. 

Dapatkan lebih banyak jualan dan keuntungan

Dalam buku ini disertakan 5 teknik untuk menajamkan copywriting yang memang praktikal dan proven. Dengan ilmu ini anda boleh menghasilkan iklan yang akan memberikan lebih banyak jualan dan keuntungan. 

Diskaun RM40

Kalau anda beli dalam masa 20 minit dari sekarang anda akan dapat diskaun sebanyak RM40. Harga sebenar buku adalah RM77. Kalau anda beli sekarang hanya bayar RM33 sahaja. 

Jam
Minit
Saat
[BELI SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT]

NOTA KAKI

Harga buku ini lagi rendah dari harga yang kita bayar untuk makan KFC 1 keluarga. Tapi, sekali makan KFC kenyang hanya 5-6 jam… hasil jualan yang anda dapat dari ilmu copywriting buku ini pula, berkemungkinan besar boleh kenyangkan keluarga anda sepanjang hayat. InsyaAllah~!