KELAS ONLINE: E-COMM MASTER

SAYA NAK TUNJUKKAN FORMULA UNTUK BUAT JUALAN SECARA AUTO DI WEBSITE E-COMMERCE…

...tidak kira siang atau malam, hari cuti atau hari bekerja, staff close sale MC atau resign. Anda boleh terus buat jualan 24/7 tanpa henti!

Hasil dari Ilmu yang Dipelajari :

(E-commerce Kitab Islamik)

(Sales terkumpul dalam tempoh 5 bulan RM1 juta.)

Sebelum belajar formula iklan untuk e-commerce:

  1. Tuan Hairul ni tak tahu flow iklan FB Ads untuk tarik pelanggan beli di web.
  2. Beliau stuck tak tahu macam mana nak mula! Tak tahu nak guna iklan jenis apa dan copywriting macam mana sesuai untuk promote store e-commerce
  3.  Akibatnya,terpaksa harapkan 100% close sale manual Whatsapp. 

Selepas belajar formula iklan untuk e-commerce:

  1. Tuan Hairul mula faham asas marketing funnel untuk e-commerce.
  2. Sekarang dah tak bergantung 100% pada team sales Whatsapp dah. (Jimat kos operasi, tak perlu gajikan ramai staff close sale)
  3. Selepas 5 bulan belajar & amalkan, jualan terkumpul sebanyak +-RM1 juta.
PENAFIAN:
Bukan semua usahawan akan dapat hasil macam ni. Hasil adalah berbeza mengikut produk dan jenis bisnes. Semuanya bergantung pada tahap usaha dan rezeki anda. Tiada sebarang jaminan anda akan dapat hasil begini. 

Hasil Tuan Amirul:

(E-commerce Jam Tangan Premium)

(Sales dari 10 unit/bulan kepada 35 unit/bulan)

Sebelum belajar formula iklan untuk e-commerce:

  1. Tuan Amirul tak tau iklan jenis apa yang sesuai untuk tarik pelanggan beli di website.
  2. Beliau tak tau copywriting macam mana yang boleh tarik minat prospek untuk beli di web.
  3.  Akibatnya, bila buat iklan, tak ramai yang beli di web. Kena harapkan 100% close sale manual Whatsapp.

Selepas belajar formula iklan untuk e-commerce:

  1. Tuan Amirul dah tahu teknik iklan & copywriting yang berkesan untuk buat jualan di web.
  2. Selepas 1 bulan belajar, beliau berjaya buat jualan 10 unit jam.
  3. Selepas 2 bulan belajar, jualan meningkat secara mendadak kepada 35 unit jam.

Hasil Tuan Baihaqi :

(E-commerce Produk Haiwan)

(Lepas subuh run ads, jam 10 pagi dah sangkut 2 sales.👏 )

Ini Pula Sales E-Commerce Klien Saya:

(E-commerce Niche Fesyen)

Jualan Mac 2019: RM0.00

Jualan April 2019: RM18,301,00

Jualan Mei 2019: RM103,694.408

jualan OA Mei

Hasil Klien-klien Lain…

Jualan RM17,850 (Pulangan 4.63 Kali Ganda)

(E-commerce Kedai Buku 👆)

Jualan 6,985 tiket konsert kanak-kanak :

(E-commerce Tiket Konsert👆)

“Oh ya! Lupa pula nak kenalkan diri. Saya Danial Arif… dan saya bukan sifu!”

Danial Arif

Dari Meja SOHO,

Apa khabar kawan? Bisnes sihat tak? =)

Buat anda yang belum kenal, nama saya Danial Arif.

Saya Paid Ads Manager di Bomstart Media Sdn Bhd (sebuah agensi yang buat servis pemasaran digital)

Saya uruskan FB ads & Google ads klien Bomstart Media. Saya juga melatih digital marketer junior di Bomstart Media.

Selain itu, saya pernah jadi Copywriter/Penulis Konten di FA Marketing (sebuah agensi pemsaran FB milik Tuan Firdaus Azizi) dari Julai 2016 – Januari 2019. 

Saya berpengalaman dalam merancang strategi, uruskan, jalankan FB Ads dan tulis ayat iklan. 

Hampir setiap hari saya bergelumang dengan FB Ads dan saya dah biasa buat FB Ads sejak tahun 2013!

Maksudnya, bidang iklan (khususnya FB Ads) ni memang MAKANAN saya.

Orang kata kalau nak belajar apa-apa ilmu, biarlah belajar dengan orang yang memang amalkan ilmu tu.

Bukan yang hanya sekadar mengajar je, tapi tak amalkan pun ilmu yang diajar tu.

Setuju kan? 😉

Saya pernah uruskan kempen pemasaran untuk niche-niche berikut:

  • Fesyen lelaki
  • Fesyen muslimah
  • Produk herba kesihatan
  • Servis aircond
  • Produk Supplement Berpantang
  • Pakej Umrah dan Travel
  • Produk FMCG 

Saya juga ada bisnes E-Commerce niche barang bayi.

Dalam masa yang sama, saya juga dah latih lebih dari 1,324 usahawan online sejak tahun 2016.

Berdasarkan pengalaman bertemu ribuan usahawan, boleh dikatakan…

9 dari 10 Usahawan Stuck Dengan Bisnes!

  • Masih perlu luangkan banyak masa untuk layan Whatsapp
  • Kena follow-up manual semua prospek yang masih belum close
  • Susah nak jumpa staff yang berdedikasi dan power close sale
  • Kalau ada staff close sale pun, penat melayan ragam staff.
  • Paling runsing sekali staff cuti panjang. Takde orang nak layan leads!

Ada Tak Cara Lain Kalau Tak Nak CLose Sale Whatsapp?


Kena ada website e-commerce dan buat iklan tarik pelanggan masuk beli di website. 

“Boleh dapat result cepat tak kalau jual di Web? 

Maaf saya cakap. Dalam dunia ni yang boleh dapat result cepat hanyalah “SKIM CEPAT KAYA KAYAP. 😬


Biar saya cakap jujur je, saya tak suka bagi harapan palsu.

Biasanya, perlukan masa 1-2 bulan untuk dapatkan jualan yang menguntungkan.

Tapi, ianya bukan sesuatu yang mustahil. Dah ramai usahawan saya guide & berjaya buat jualan secara AUTO pun guna web + FB Ads ni.

"Okay... Tapi, susah tak nak buat sales auto ni"

SUSAH!

Kalau anda cuba buat sendiri tanpa panduan. Silap cara, duit hangus bayar iklan je, tapi takde sales pun masuk. (FB Ads untuk e-commerce ni jauh beza dengan iklan biasa tarik leads & close di Whatsapp)

SENANG!

…kalau anda ada panduan yang betul dan ada orang untuk anda rujuk dan bertanya masa stuck. 

Anda pun boleh berjaya bina bisnes E-Commerce dengan syarat ada landasan dan asas yang betul.

Berita baiknya, baru-baru ni saya buat dah siapkan modul untuk kelas online. 

Dalam kelas ni, saya share teknik FB Ads khas untuk buat jualan secara AUTOMATIK 24/7.

(Tidak kira siang atau malam. Cuti umum atau hari bekerja. Staff close sale cuti atau resign!) 

Nama kelas ni adalah… 

24 Video Belajar Langkah-demi-langkah A-Z… Formula jana jualan dan gandakan untung secara AUTO dari kedai e-commerce anda,

MODUL 1:

Pengenalan dan Fasa-fasa penting

Pelajaran 1 – Pengenalan
Pelajaran 2 – Platform E-Commerce
Pelajaran 3 – Elemen-elemen Penting
Pelajaran 4 – Teori Funnel & Strategi

MODUL 2:

Kajian & Perancangan

Pelajaran 5 – Kriteria Produk Hot
Pelajaran 6 – Kajian Produk
Pelajaran 7 – Validasi & Kajian Pesaing

MODUL 3:

Pembinaan Kedai

Pelajaran 8 – Jenis-jenis Kedai
Pelajaran 9 – Blueprint Design Kedai
Pelajaran 10 – Praktikal Bina Website

MODUL 4:

Dapatkan Jualan Pertama

Pelajaran 11 – Teori Asas
Pelajaran 12 – Setup Pixel Tracking Code
Pelajaran 13 – Strategi Iklan
Pelajaran 14 – Analisa Iklan
Pelajaran 15 – Teknik Turbo Scaling
Pelajaran 16 – Ads Optimization
Pelajaran 17 – Dynamic Retargeting

Review Usahawan yang Pernah Belajar Ilmu E-comm dengan Saya:

Baihaqi Suardi
-Bisnes Dropship E-commerce-

Saya dah tengok semua video. Boleh dikatakan Course Ecom Master ni lengkap, straight to the point & tak meleret-leret. Banyak input baru saya jumpa.

Course ni bermula dari teknik pemilihan produk, cara setup website (part teknikal) sehinggalah cara setting iklan berserta funnel. 

Kepada sesiapa yang baru nak bermula dengan ecom boleh dapatkan course ni, sesuai utk newbie – expert.

Tuan Danial adalah pakar dalam bidang ni dan dia ajarkan based on real experience & case study store sendiri & client2 yang dia manage.

Hanis
-Digital Marketer Sepenuh Masa-

Sebelum ini dah banyak belajar.

Tapi, tak sangka lepas belajar ni banyak lagi yang saya tak tahu. Banyak sangat ilmu dan strategi baru yang saya belajar.

Memang saya rekemen. Sebelum ni pun, saya dah beli semua panduan tuan. Mudah nak faham”

Faris Osman
-Lead Copywriter Team FAMES-

…dah tengok sampai habis. So far modul nampak tersusun dan tak meleret-leret. Kira kalau follow dari awal, insyaallah boleh faham.

Selain tu, anda akan dapat 4 lagi BONUS yang boleh “BOOST” kan lagi bisnes online anda:

BONUS:

Fail Sulit E-Commerce

Bonus 1 – Pemasaran SMS (Nilai RM200)
Bonus 2 – Skrip Copywriting (Nilai RM100)
Bonus 3 – FB Group Support (Nilai RM5000)
Bonus 4 –  Webinar Berkala (Tidak Ternilai)
 
JUMLAH NILAI BONUS = LEBIH RM5,300.00 PERCUMA

Proses Pembelajaran

  • Tonton kesemua video panduan online. Ada 4 tahap modul dengan 25 video.
  • Sambil anda tonton, sambil praktikkan. Cari produk, bina kedai e-commerce dan jalankan iklan.
  • Kalau ada masalah dan persoalan, post dalam group support FB. Saya akan jawab soalan anda.

Siapa Patut Sertai E-Comm Master?

Marketer

Kembangkan kemahiran digital marketing anda. Supaya dapat jadi “SUPERSTAR” dalam syarikat anda. (Psss… marketer yang mahir buat iklan untuk e-commerce mudah demand naik gaji)

Pemilik Bisnes

Nak tambah channel jualan? Dah penat uruskan team sales? Penat close sale whatsapp? Jom “AUTO” kan proses jualan guna e-commerce.

Pendapatan Tambahan

Nak buat bisnes part time yang tak ganggu tugas hakiki anda? Bisnes e-commerce jawapannya Luangkan masa 1-3 jam sehari pun boleh buat bisnes ini.

Pemilik Agensi

Bantu team anda jadi “MARKETER” yang POWER. Supaya mereka boleh bantu upgrade bisnes klien anda dengan buat jualan melalui e-commerce. (Anda boleh caj lebih pada klien untuk kempen e-commerce)

AMARAN! Kelas Ini Bukan untuk Anda Jika:

Jika tergolong dalam golongan berikut, maksudnya E-comm Master tak sesuai untuk anda…

  • Langsung takde basic & tak pernah buat FB Ads (kelas ni tak ajar FB Ads dari zero)
  • Nak ilmu yang super advance (Kelas ini banyak fokus pada ilmu asas)
  • Cari ilmu shortcut & harapkan hasil dengan kadar segera

Sertai Sekarang! Diskaun Jimat 40% Sempena LAUNCHING!

 
Diskaun sah sehingga jam 11:59 malam 10/11 je! (Saya dah set dalam sistem, harga akan auto naik)

E-COMM MASTER

RM250
RM 150
00
  • 24 Video Panduan (Nilai RM250.00)
  • Pemasaran SMS (N̶i̶l̶a̶i̶ ̶R̶M̶2̶0̶0̶.̶0̶0̶)
  • Skrip Copywriting (N̶i̶l̶a̶i̶ ̶R̶M̶1̶0̶0̶.̶0̶0̶)
  • FB Group Support (N̶i̶l̶a̶i̶ ̶R̶M̶5̶0̶0̶0̶.̶0̶0̶)
  • Webinar Berkala (T̶a̶k̶ ̶T̶e̶r̶n̶i̶l̶a̶i̶)
Jimat RM100

Diskaun 40% Bakal Tamat:

Days
Hours
Minutes
Seconds

Notis Privasi  Penafian  |  Affiliate
© Hak Cipta Terpelihara 2019 – Web ini dibina oleh Danial Arif