{% if first_time_accessed %} {% endif %}

Saya percaya, sebagai peniaga online, bila kita buat iklan guna FBads, kita mesti nakkan keuntungan.

Kalau tak, buat apa nak susah payah setting iklan dan keluar duit kan?

Tapi, soalnya…

Macam mana nak pastikan kita berjaya dapat keuntungan melalui iklan FBads?

Jadi, kali ni, saya nak bongkarkan rahsia untuk buat iklan FBads yang boleh “MENGGEMUKKAN POKET”bisnes anda.

Dalam video ni, saya tunjukkan cara untuk check samada iklan yang anda buat tu mendatangkan keuntungan atau kerugian.

Bukan tu je, saya juga share tentang apa yang perlu anda buat jika iklan tak mendatangkan pulangan yang positif (Baca: rugi)

Oh ya… Sebelum tonton video ni, sila ambil kertas dan pen, sebab anda kena catit nota.

Apa yang saya bakal dedahkan dalam video ni, penting untuk bisnes anda.