{% if first_time_accessed %} {% endif %}

PERHATIAN! Kepada usahawan online yang selalu tak ada idea nak tulis ayat iklan yang power untuk menarik minat bakal pelanggan.

Tak Ada Idea Nak Buat Headline Ayat Iklan yang Menarik?Copy-Paste Je 25 Formula Headline Ni...

...ini method yang paling mudah dan ringkas tapi berkesan!

Lepas anda gunakan 25 Template Headline ni nanti, insyaAllah iklan anda akan bertukar jadi magnet pelanggan...

(100% sesuai untuk anda yang selalu ketandusan idea nak buat headline yang PADU!)

Ini kisah Puan Ainul, beliau salah seorang usahwan yang amalkan formula ni...

Beliau buat kelas "career coaching", melatih graduan untuk bina karier.

Sebelum ni, puan Ainul ada 3 masalah: 

  • PM tak banyak
  • Bila PM tak banyak, peserta kelas pun sikit
  • Like dan share pun sikit.

Puan Ainul ni minta nasihat saya masa sesi group coaching tahun lepas.

Apa yang saya nasihatkan, saya minta dia ubah headline iklan dan artikel dia je.

Saya bagi formula-formula yang mudah, tinggal dia follow je. 

AlhamduLillah... beberapa minggu lepas Puan Ainul follow, dia berjaya dapat 3 hasil ni:

  • Kelas Puan Ainul dapat sambutan untuk 3 bulan berterusan! 
  • Artikel di blog dapat share yang banyak!
  • Page like naik +-2000! (Sebab artikel ramai orang share)

 

"Nama saya Danial Arif... Dan Saya Bukan Sifu!"

Salaam dan hai!

Saya Danial Arif, Saya bukan sifu...

Saya full time copywriter/content writer di FA Marketing Sdn Bhd (Agensi Pemasaran Digital)

Kerja saya memang tulis ayat iklan untuk klien-klien FA Marketing.

Hampir setiap hari saya menulis ayat iklan.

Maksudnya, bidang penulisan ayat iklan ni memang MAKANAN saya.

Orang kata kalau nak belajar apa-apa ilmu, biarlah belajar dengan orang yang memang amalkan ilmu tu kan? 

Bukan yang hanya sekadar mengajar je, tapi tak amalkan pun ilmu yang diajar tu.

Setuju tak? ;)

Saya pernah uruskan kempen pemasaran dan beri khidmat nasihat untuk niche-niche berikut:

  • Fesyen lelaki
  • Fesyen muslimah
  • Produk herba kesihatan
  • Servis aircond
  • Produk Supplement Berpantang
  • Servis penghantaran ikan door-to-door
  • Produk FMCG 

Saya juga ada bisnes sampingan menjual produk niche natural health supplement. (Ya, saya juga usahawan online, sama seperti anda)

Saya terlibat dalam dunia bisnes online sejak 2013.

Saya dah latih lebih dari 512 usahawan online sejak tahun 2016.

Sepanjang pengalaman saya melatih para usahawan online seperti anda, ini masalah yang saya biasa jumpa...

Tak ada idea tulis headline ayat iklan yang power...

Sebenarnya, ni memang masalah biasa.

Bahkan, masa saya baru mula-mula buat bisnes online tu dulu pun sama juga.

Saya faham masalah anda... Rasa macam buang masa je.

Perlu spend masa lama-lama hanya untuk fikir idea.

Tak nak fikir pun tak boleh, sebab bila buat bisnes online ni, ayat iklan tu wajib kena ada juga kan.

Saya oernah lalui semua perit jerih yang anda lalui.

Sebab tu saya ambil langkah untuk bantu usahawan seperti anda.

Kalau anda nak tau, sepanjang 4 tahun ni.

...macam-macam jenis headline ayat iklan saya dah test

Saya dah labur RM XXXX untuk test headline dan ayat iklan.

Apa headline yang berkesan, saya akan simpan dalam rekod peribadi saya.

Bila saya tak ada idea, saya juga akan korek balik rekod-rekod ni, dan guna balik headline yang dah pernah diuji keberkesanannya.

Berita baiknya... Sekarang ni saya nak share headline-headline yang saya simpan ni pada anda.

(Psss... anda tak perlu labur ribuan RM untuk test macam saya)

25 Formula Headline Ayat Iklan yang Berkesan untuk Tarik Lebih Ramai Pelangan... 

Kalau anda nak buat headline yang padu dalam masa yang singkat... 
Formula ni memang sesuai untuk anda!

Bab 1: Mindset dan Prinsip Asas Copywriting (13 minit 16 saat)

Bukan tu je... Saya nak bagi 4 lagi bonus yang boleh "Turbo Charge" Bisnes Online Anda

Bonus #1 :  Video Hypnotic Copywriting (Nilai 30.00 FREE)

  • Penulisan copywriting berpengaruh guna teknik psikologi
  • Membantu anda memahami bagaimana bakal pelanggan berfikir dan buat keputusan pembelian
  • Supaya anda tau macam mana nak lembutkan hati bakal pelanggan dan rasa tak sabar nak membeli

Bonus #2 : Support Group (Nilai 50.00 FREE)

  • Kalau anda tak faham, anda boleh tanya terus dalam support group
  • Saya akan pandu anda untuk memahami perkongsian saya supaya anda tak tertinggal dan terkapai-kapai
  • Anda boleh mohon saya untuk semak ayat iklan anda.
  • Saya akan buat pemerhatian dan semakan, samada apa yang anda buat tu betul atau salah.

Bonus #3 : Cheatsheet Profail Suspek (Nilai 15.00 FREE)

  • Senarai semak 6 perkara yang anda perlu wajib tahu tentang bakal pelanggan sebelum buat copywriting
  • Membantu anda untuk memahami masalah dan kehendak bakal pelanggan anda
  • Supaya anda tahu apa ayat yang power untuk tulis dalam ayat iklan!

Bonus #4 : Cheatsheet Product Knowledge (Nilai 10.00 FREE)

  • Senarai semak perkara yang perlu anda tahu tentang produk
  • Membantu anda untuk memahami kelebihan produk anda dan tau macam mana nak buat ayat iklan yang menyentuh emosi
  • Supaya anda tahu teknik untuk buatkan bakal pelanggan pilih produk anda dan bukan pesaing anda.

Bonus #5 : Video NLP for Closing Sale (Nilai 30.00 FREE)

  • 7 langkah mudah untuk close sale
  • Lepas amalkan 7 langkah ni, anda boleh  buat pelanggan beli produk anda tanpa perlu guna skrip yang panjang berjela
  • InsyaAllah, anda boleh tingkatkan jualan anda bulan ini

Bonus #6 : Skrip Close Sale Whatsapp (Nilai 50.00 FREE)

  • Skrip untuk close sale (Dari A-Z)
  • Anda hanya perlu copy paste dan sesuaikan mengikut bisnes anda
  • Tak perlu susah-susah nak fikir idea untuk tulis skrip close sale anda

"Hmm... Saya takut nanti tak dapat sesuaikan dengan bisnes saya."

Tak perlu takut.

Setiap headline akan disertakan dengan 3 contoh.

...dan setiap contoh yang saya bagi ni, adalah niche-niche yang berbeza.

InsyaAllah anda akan lebih nampak dan mudah faham macam mana nak guna untuk bisnes anda.

Join sekarang dan anda akan dapat semua ni:

  • 13 video training (Jumlah durasi: 92 minit 45 saat)
  • Bonus #1 :  Video Hypnotic Copywriting (Nilai 30.00 FREE)
  • Bonus #2 : Support Group (Nilai 50.00 FREE)
  • Bonus #3 : Cheatsheet 6 soalan ajaib (Nilai 15.00 FREE)
  • Bonus #4 : Cheatsheet Product Knowledge (Nilai 10.00 FREE)
  • Bonus #5 : NLP for Closing Sale (Nilai 30.00 FREE)
  • Bonus #6 : Skrip Closing Sale Whatsapp 

NANTI DULU! Ada 1 lagi bonus saya nak tambah!

Bonus #7 : 16 Rahsia Terlarang Copywriting (Nilai 30.00 FREE)

  • Saya nak dedahkan 16 rahsia terlarang untuk jadikan ayat iklan anda sebagai magnet jualan!
  • Kalau anda amalkan 16 rahsia ni, insyaAllah ayat iklan akan jadi lebih menarik dari sekarang.
  • Bila ayat iklan anda menarik, bakal pelanggan akan mudah faham nilai produk anda.
  • Jadi, insyaAllah, anda akan dapat lebih ramai pelanggan bulan ni.

Berapa yang anda perlu laburkan untuk dapatkan "25 Formula Headline" Ayat Iklan ni?

Jumlah yang anda perlu laburkan lebih murah dari harga 2 Set Snack Plat KFC.

Anda makan KFC, habis macam tu je. Esok akan lapar balik. 

Tapi, kalau anda laburkan wang anda untuk dapatkan "25 Formula Headline" ni...

Kesannya mungkin anda bakal dapat lebih ramai pelanggan.

Mungkin keuntungan bisnes anda cukup support keluarga anda makan di tempat yang lebih PREMIUM!

Berapa anda perlu labur?

RM 20 je
(1 Headline tak sampai RM 1 pun sebenarnya)

"Saya nak dapatkan Formula ni sekarang!"

Terima kasih sebab berminat... klik je butang "OREN" di bawah.

Akses untuk download akan dihantar melalui email anda.

Copyright © 2017. danialarif.com.my by Danial Arif

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.