{% if first_time_accessed %} {% endif %}


“Hmmm… Macam mana nak buat iklan yang berkesan ya?”

Ada yang mungkin dah cuba macam-macam interest dan targetting masa buat FBads. Tapi, iklan masih hambar. 

Biasanya, bila iklan hambar ni, like je banyak tapi comment, pm dan whatsapp tak banyak masuk.

…atau lebih sedih lagi, like pun tak banyak. Huhu.

Kalau ada hadapi masalah macam ni, anda kena tengok video ni. 

Dalam video ni, saya share 1 tips yang boleh bantu anda buat iklan yang berkesan dengan cara yang paling mudah dan ringkas. 

 

7 Headline Ini Dicuri Dari “WORLD CLASS” Copywriter di US dan Berkesan Untuk Dapatkan “PM” Bertalu-talu Dari Customer…