{% if first_time_accessed %} {% endif %}


“Hmmm… Macam mana nak buat iklan yang berkesan ya?”

Ada yang mungkin dah cuba macam-macam interest dan targetting masa buat FBads. Tapi, iklan masih hambar. 

Biasanya, bila iklan hambar ni, like je banyak tapi comment, pm dan whatsapp tak banyak masuk.

…atau lebih sedih lagi, like pun tak banyak. Huhu.

Kalau anda ada hadapi masalah macam ni, anda kena tengok video ni. 

Kalau anda ada masalah nak tulis ayat iklan… pun boleh tengok video ni.

Dalam video ni, saya share 1 tips yang boleh bantu anda buat iklan yang berkesan dengan cara yang mudah dan ringkas. 

Kalau anda nak gandakan jualan bulan ni, anda kena tau tips ni… supaya anda boleh buat iklan yang betul-betul berkesan.

Selain tu, formula mudah ni juga boleh bantu anda untuk buat ayat iklan yang berkesan untuk tarik lebih ramai pelanggan. =)

[PERCUMA 100%] 7 Headline Ini Dicuri Dari “WORLD CLASS” Copywriter di US dan Berkesan Untuk Dapatkan “PM” Bertalu-talu Dari Customer…